Sådan kan du style en skjorte

At style en skjorte åbner op for en række forskellige looks, der kan være både professionelle, afslappede eller trendy. Mangler du inspiration til, hvordan du kan style din eller dine skjorter? Læs med videre her og find gode idéer. Er du på udkig efter flotte skjorter dame, kan du klikke ind her.

Casual look med jeans

Sæt en løstsiddende skjorte sammen med et par skinny jeans eller boyfriend jeans for et afslappet og stilfuldt hverdagslook. Fold ærmerne op for en afslappet fornemmelse og tilføj nogle accessories som en statement halskæde eller et par sneakers for at fuldende looket.

Formelt outfit

Vælg en tætsiddende skjorte i en neutral farve som hvid, sort eller navyblå og sæt den sammen med et par smarte bukser eller en pencilnederdel for et professionelt og formelt udseende. Du kan ydermere tilføje et bælte og et par høje hæle for at tilføre elegance.

Oversized og afslappet look

Gå efter en oversized skjorte i en lys farve eller med et sjovt print og tag den på sammen med leggings eller en stram nederdel for et trendy og afslappet look. Du kan style skjorten med et par støvler eller sneakers for et cool og moderne udtryk.

Under en sweater

Brug din skjorte under en tynd sweater eller pullover og lad kraven og ærmekanterne stikke frem for at skabe et sofistikeret og lagdelt look. Match farverne på skjorten og sweateren for et sammenhængende udtryk og tilføj et par stramme bukser eller en nederdel for at fuldende looket.