Få styr på en mands sommergarderobe

At få styr på en mands sommergarderobe handler om at vælge tøj, der er behageligt, stilfuldt og passer til de varmere temperaturer. Derudover bør den passe til en række forskellige aktiviteter og lejligheder. Her kan du læse mere om, hvilke beklædningsgenstande en mands sommergarderobe blandt andet bør bestå af.

Sommerjakken er uundværlig

Selvom det er sommer, kan der være kølige aftener eller dage med uforudsigeligt vejr. En sommerjakke er derfor uundværlig i enhver mands garderobe. Kig efter sommerjakke herre her.

Lette og kortærmede skjorter

Bomuldsskjorter eller skjorter fremstillet af lette materialer, såsom hør eller bambus, er perfekte til sommerbrug. Vælg lyse farver og åndbare materialer, så du kan holde dig kølig og komfortabel. Det er også en god idé at have kortærmede skjorter. Dem kan du få i et væld af farver, mønstre og stilarter, så du kan tilføje lidt variation til din sommergarderobe.

Chinos eller andre tynde bukser

Chinos i bomuld eller tynde bukser i bomuld/hør-blandinger er ideelle til sommeren. De er luftige, åndbare og kan styles til både afslappede og mere formelle lejligheder.

Poloshirts og t-shirts

Poloshirts og t-shirts er en klassisk og alsidig tilføjelse til sommergarderoben. Poloshirts er stilfulde, komfortable og kan bruges både til afslappede og mere formelle lejligheder. T-shirts er gode i hverdagen, hvor du kan iføre dig t-shirts i neutrale farver eller nogle, der er mønstrede eller med grafiske print.

Badebukser er essentielle

Badebukser er essentielle, så du er klar til stranden, poolen og alverdens vandaktiviteter. Hav et par stilfulde badebukser i din sommergarderobe med en pasform og længde, der passer til din personlige stil.