Sådan kan du snige farver og mønstre ind i dit dametøj

Kan du erklære dig skyldig i, altid at gå i det samme ensfarvede tøj igen og igen, mens du måske drømmer om en mere farverig og flamboyant garderobe? Og er det måske fordi, det kan være lidt svært at gå uden for ens komfortzone? Så er der her nogle idéer til, hvordan du stille og rolig kan inkorporere de festlige farver og mønstre i dit dametøj.

Små tørklæder kan være din nye bedsteven

Der findes jo klart et stort udvalg i dametøj, i alskens farver og med alskens mønstre. Men hvis du ikke er vant til at gå i det, og måske har fundet dig i tryg i at gå i de samme farver, så kan det være et stort spring at overgå til de mere farverige dele af sortimentet. Særligt hvis det skal være hele dit tøj. Derfor kan det måske være en god start at begynde med de små ting. Og her kan tørklæder være en rigtigt smart accessories at introducere. For med disse kan du på simpel og elegant vis, få nogle flere farver og mønstre på.

Det første trin kan da være at finde disse tørklæder, hvor det være vigtigt at finder nogle med farver og mønstre, som du synes er helt fantastiske. Det medvirker til at give dig en større glæde ved at bære dem. Og så find eventuelt også nogle, der passer godt til det farvetema du ellers har i din garderobe, og som står godt til dig og din naturlige glød.  Og så er det eller med at gå i gang. Så kan du pifte dit dametøj op ved at binde et tørklæde om halsen, du kan eventuelt eksperimentere med de forskellige måder hvorpå dette kan gøres. Du kan også binde tørklædet fast i siden af din buks, da det kan give noget mere dynamik til tøjet.