Tyrefægter synonym

Tyrefægtning – Wikipedia, den frie encyklopædi

Vi fandt 6 løsningsforslag for ordet TYREFÆGTER som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til TYREFÆGTER. Det er muligt at …

TYREFÆGTER – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Betydninger. person der udøver tyrefægtning. Se også matador banderillero picador.

tyrefægter — Den Danske Ordbog – Ordnet

Liste over synonymer til det ord TYREFÆGTER og 20 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer for TYREFÆGTER – Krydsord

Synonymer for TYREFÆGTER

matador: tyrefægter; magnat, rigmand, stormand, en af de store kanoner, af spidserne, grand old man; … (den) tyrefægter, toreador (der dræber tyren).

Liste over synonymer til det ord TYREFÆGTER og 20 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

matador — sproget.dk

Se definitionen af ‘tyrefægter’. Se også udtalen, synonymer og grammatik. Gennemse anvendelseseksemplerne ‘tyrefægter’ i den store tekstsamling for dansk.

tyrefægter i dansk ordbog

25. sep. 2011 — Tyrefægtning, (sp. corrida de toros), kamp mod tyre i arena; især udbredt i Spanien og Latinamerika, men finder også sted i Frankrig og …

tyrefægtning – Den Store Danske – lex.dk

Beskrivelse og synonymer for ordet Forfægter. … Forfægter — Synonymer, betydning og anvendelse. Vi fandt 14 synonymer for forfægter.

Synonym for Forfægter – Synonymbog.com

Synonym for Forfægter

Tyrefægtning er en ældgammel tradition, som for mange er synonym med spansk kultur. Selvom tyrefægtning startede i Spanien, er tyren faktisk et dyr, …

Beskrivelse og synonymer for ordet Forfægter

Plaça de Toros – Mallorca Oplevelser

Keywords: tyrefægter synonym, tyrefægter krydsord