Mont ventoux kort

Bjerget Mont Ventoux – FDM travel

Bjerget Mont Ventoux | FDM travel

Tag på aktiv cykel- eller vandreferie ved Mont Ventoux i Vaucluse. … ikke så spektakulær, da man kun kører i det ”skaldede” område over en kort distance.

Det berømte cykelbjerg Mont Ventoux, der med sin højde på 1.912 m også kaldes for Provences Kæmpe, ligger omkranset af fantastiske lavendelmarker og snorlige vinranker. Bjerget er det højeste i Procenve og på toppen af bjerget står en meteorologisk observationspost, som er nem at få øje på med sin røde antenne på toppen. Kært barn har mange navne, og det gælder også for bjerges, som ud over Provences Kæmpe også bliver kaldet Det skalede Bjerg, på grund af den hvide kalkstensørkenen som dækker de sidste seks km. til toppen, og så bliver det også omtalt som vindblæst, da blæsten kan komme op på 83 m/s. 

Mont Ventoux – Det skaldede bjerg – Cykelstigninger

Mont Ventoux – Det skaldede bjerg – Cykelstigninger – BikeGeek.dk

Tag på vandretur i smukke Provence og oplev små landsbyer, Mont Ventoux, fantastiske vine … I har valget mellem en kort (7km) og en lang tur (11km) i dag.

Det højeste bjerg i Provence, er Mont Ventoux også kaldet “Det Skaldede Bjerg”. Populær stigning i Tour de France. Læs mere om den berømte stigning her

Mont Ventoux – Wikipedia, den frie encyklopædi

Kort over Mont Ventoux

Det skaldede bjerg – Mont Ventoux Cykelrejser

Mont Ventoux Cykelrejser – Det skaldede bjerg

Ferie ved Mont Ventoux i Vaucluse – Det skaldede bjerg

Ferie ved Mont Ventoux i Vaucluse – Det skaldede… » Provacances

Tag på aktiv cykel- eller vandreferie ved Mont Ventoux i Vaucluse. Provacances udlejer adskillige ferieboliger i det nærliggende område i Provence.

Frankrig – Vin & vandring rundt om Mont Ventoux – Aktiv ferie

Vandreferie rundt om Mont Ventoux – Fantastiske ruter | Bestil her

Tag på vandretur i smukke Provence og oplev små landsbyer, Mont Ventoux, fantastiske vine og det smukke landskab. Vi kører jeres bagage.

Pisteplan Mont Ventoux Sud – BERGFEX

BERGFEX: Pisteplan Mont Ventoux Sud – Panoramakort Mont Ventoux Sud – Kort Mont Ventoux Sud

Pistenplan Mont Ventoux Sud – Provence-Alpes-Côte d’Azur – Frankrig: Panoramakarte zum Ski Mont Ventoux Sud. Sie erhalten Winterurlaubs-Infos zu Pisten, Panorama Mont Ventoux Sud, Pistenplan, Pistenkilometer, Panoramakarten, Großansichten, u.v.m.

Mont Ventoux (kort falset papir, fransk) af IGN

Mont Ventoux (kort falset papir, fransk) – Forfatter: IGN – Forlag: IGN – ISBN-13: 9782758510390

Keywords: mont ventoux kort