Arktis kort

Arktis / Antarktis – Interkart

Arktis / Antarktis

Her finder du fire forskellige kort over de polare områder. Disse omfatter 2 Antarktis og 2 kort over området omkring Nordpolen og Grønland.

Vi tilbyder dig forskellige kort over de polare områder, et kort eller satellitbillede kort i forskellige versioner.

Historisk Arktis og Antarktis Kort National Geographic – Interkart

Historisk Arktis og Antarktis Kort National Geographic

På vores kort over Arktis og Antarktis finder du et væld af smukke illustrationer og informationer om dyr og mennesker på Nordpolen og Sydpolen.

Historiske kort over Arktis og Antarktis af National Geographic som plakat, lamineret på begge sider eller som opslagstavle med ramme.

Arktis – Wikipedia, den frie encyklopædi

Isdækket i Arktis vokser gennem vinteren og topper i marts måned. … Der kan forekomme forskelle i iskantens placering i de to kort, ”Havisens udbredelse” …

Havisens udbredelse – Polar Portal

Havisens udbredelse: Polar Portal

16. jan. 2018 — Arktis var et af de dårligst kortlagte steder på kloden. Det er det ikke længere. kortlægning arktisk is landskab jordskred værktøj kort …

The Danish arctic research institutions present updated knowledge on the condition of two major components of the Arctic: The Greenland Ice Sheet and the sea ice.

Historisk kort over Arktis er næsten i mål – Videnskab.dk

Historisk kort over Arktis er næsten i mål

Arktisk Instituts kortsamling består af cirka 5000 kort af mange forskellige typer – fra trianguleringsskitser, håndtegnede kort og tidlige trykte kort til …

Arktis var et af de dårligst kortlagte steder på kloden. Det er det ikke længere.

Arktis – Den Store Danske – lex.dk

Arktis | lex.dk – Den Store Danske

Som en del af Kontinentalsokkelprojektet foretager Geodatastyrelsen en kortlægning af dybderne i det arktiske havområde omkring Grønland.

Arktis er området omkring Nordpolen, i reglen forstået som det område, der har polarklima, dvs. under 10 °C i den varmeste måned. Denne grænse er også trægrænsen. Det arktiske område fordeler sig uregelmæssigt omkring Nordpolen, idet den mindste udstrækning findes i Sibirien, hvor grænsen ligger ca. 2000 km fra Nordpolen, og den største ved Davisstrædet mellem Canada og Grønland, hvor grænsen ligger omkring 4000 km fra Nordpolen.

Arktis | faktalink

De senere årtier er Arktis blevet centrum for både den globale opvarmning og et kompliceret storpolitisk magtspil, og verden har igen vendt opmærksomheden mod Arktis.

Kortarkiv – Arktisk Institut

Arktisk Institute: Kortarkiv

Få indblik i de danske grønlandsekspeditioner, fordyb dig i Grønlands historie og lær mere om kultur- og samfundsforhold i Grønland og det øvrige Arktis.

Søopmåling Arktis – Geodatastyrelsen

Søopmåling Arktis

Som en del af Kontinentalsokkelprojektet foretager Geodatastyrelsen en kortlægning af dybderne i det arktiske havområde omkring Grønland.

Keywords: arktis kort, kort over arktis